Nyitólap arrow Videótechnika arrow Kamerák arrow Speciális ipari kamerák
. | :

Fő menü

Nyitólap
Bemutatkozás
Mire vigyázzunk!
Események
Hírek
Online kamera
Fotóalbum
Gömbpanoráma fotók
Videófilmek
Referenciák
Elérhetőség
Térkép
GY.I.K.
Partnereink
Linkajánló
Oldaltérkép
Kamera
Online kamera 2

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?
Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!

Termékek

Videótechnika
Tűzjelzők
Behatolás jelzők
Ujjlenyomatolvasó
Rendszámfelismerő
Áruvédelmi rendszer
Mini GPS nyomkövetők
Beléptető rendszer
Épületfelügyeleti rendszer
Infopont
Ipari hangosítórendszerek
IP alapú hangosítórendszer
Napelemek
Szélenergia
Szünetmentes tápegységek
Sorompók
Parkolásgátlók
Kábelek
Megapixeles kamerák
Speciális ipari kamerák PDF Nyomtatás E-mail

 

Digitális ipari kamerák és kiegészítőik

Főbb alkalmazási területek: 

Machine Vision

A Basler cég közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a Machine Vision területén. A kamerák többsége a Machine Vision alkalmazások igényeinek megfelelően van kialakítva. Számos vezető cég alapoz a szolgáltatásaira és a termékeik teljesítményére
olyan iparágakban, mint amilyen a félvezetők, elektronika, nyomtatás technika, étel és ital, postai szortírozás és gyártás automatizálás.

Intelligens közlekedés figyelő, irányító rendszerek

A digitális kamera technológia egyre nagyobb szerepet játszik a forgalomszabályozás területén. A Basler kamerákat évek óta használják szerte a világon a forgalomszabályozás területén, akárcsak vám és határellenőrzésnél, valamint sebességellenőrzésre.

Gyógyítás és Orvostudomány

A Basler termékeket kiváló teljesítménye és megbízhatósága miatt gyakran használják az orvosi és a tudományos élet területén. A piacnak ezen része sok különböző alkalmazást fed le, úgy mint a röntgenkép feldolgozás, orvosi mikroszkópok, szemészet, automatizált cellaképkezelés és a patológia, hogy néhányat megemlítsünk.

Az összes technikai adatot megtekintheti a Basler honlapján: Basler Vision Components

.A Basler Vision Technology egy átfogó termékskálát kínál vevői részére. A kínálat tartalmaz Line Scan, Area Scan és intelligens digitális kamerákat, amiket a magas minőség, a megbízhatóság, könnyű integrálás és kényelmes használat jellemez. A Basler ugyanakkor egyedi testre szabott kamerák kialakítására is rendelkezik kapacitással, az ön igényeinek megfelelően.

 

Intelligens Kamerák

A Basler Excite intelligens kamera széria két komplex összetevő egyesítéséből áll, egy csúcsminőségű digitális kamerából és egy nagy teljesítményű PC-ből. Az Excite kamerát eltérő felbontással és képfeldolgozási teljesítménnyel kínáljuk.

 

Line Scan Kamerák

A nagy érzékenységű Line Scan kameráink az olyan ipari felhasználók számára lett kialakítva akiknek nagy felbontásra vagy szövetvizsgálathoz van szükségük kamerára. A Line Scan kamerák portfóliájából választani lehet fekete-fehér vagy színes modellt, különböző Line Scan felbontással és adatátviteli sebességgel.

 

 Area Scan Kamerák

A Basler Area Scan kamerái az olyan ipari felhasználóknak lett tervezvee akik számára elengedhetetlen a tökéletes képminőség és a kiváló ár/teljesítmény arány. A vevő egy széles Area Scan kamera portfólióból választhat, ami tartalmaz fekete-fehér vagy színes kamerákat különböző felbontással, képfeldolgozási teljesítménnyel és szenzor technológiával.

 
[Vissza]